• Plaja Skala Potamia Thassos
  • Skala Potamia, satul Potamia si varful Ipsarion
  • Marina si muzeul din Skala Potamia Thassos
  • Restaurante pe malul marii in Golden Beach Thassos
  • Varful muntelui Ipsarion Thassos
  • Plaja Golden Beach Thassos
  • Golden Beach - Thassos

Vila Bea - Skala Potamia, Thassos

Vila Bea este o vila spatioasa, amplasata la doar 5 minute de mers de plaja Golden Beach. Bea este o vila noua situata in Skala Potamia la 350m de cel mai cautat golf din insula Thassos, plaja de aur (Golden Beach).

Vila are in dotare un apartament cu doua dormitoare si living dispus pe doua nivele si un apartament cu un dormitor si living situat la parter.

Apartamentul cu doua dormitoare are intrarea de pe terasa situata la etaj,iar cel cu un dormitor  si living situat la parter are intrare separata din curte.

Apartamentul cu doua dormitoare si living beneficiaza de doua bai, doua balcoane de (8mp fiecare) si doua terase foarte generoase(18mp fiecare), aer conditionat, televizor cu grila de programe romanesti,bucatarie utilata cu aragaz cu cuptor electric, cuptor cu microunde, frigider, toaster,cafetiera,vase de gatit si vesela.Acest apartament poate primi 4 adulti si 2 copii.

Apartamentul de la parter cu un dormitor si living  are in dotare o baie,un balcon inchis cu loc de luat masa,televizor cu grila de programe romanesti, bucatarie utilata cu miniaragaz  cu cuptor electric, cuptor cu microunde, frigider,toaster,cafetiera,vase de gatit si vesela. Apartamentul de la parter nu are aer conditionat, fiind un apartament racoros.Acest apartament poate primi 3 adulti si 2 copii.

Balcoanele si terasele sunt mobilate.

Vila are o mica gradina in care plantele traditionale si aromatice sunt prezente :dafinul,leandrul,lamaiul rozmarinul sau oregano creeaza o atmosfera foarte placuta,acesta fiind situata langa o livada de maslini.Vila are  un barbeque in curte si locuri proprii de parcare.

De ce noi?  Garantia unui sejur reusit, cel mai bun raport calitate/pret, numerosi clienți mulțumiti.

Calatoriile se refera la descoperirea de locuri, persoane si experiente noi. Se refera la a va intoarce acasa cu o noua perspectiva asupra vietii, asupra oamenilor si, cel mai important, asupra voastra.

Si asta dorim sa oferim clientilor nostri: noi experiente si oportunitatea de a se bucura de  frumusetile insulei Thassos si ... a se redescoperi !